Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Åtte Våte Vann-Sex Stillinger

Dekk til øynene til badedyret ditt! Her følger 8 deilige vannsex-posisjoner som har spesielt en ting som mål; Å ta badeopplevelsen til deg og din partner til et helt nytt nivå! Deilige sexstillinger for enda bedre sex!!

1. Hete bobler

Utnytt denne deg-på-topp posisjonen til fulle ved å pirre brystvortene hans. Kjærtegn dem ved å la fingrene dine lage myke sirkler rundt dem.

Erotiske instrukser:
Begynn med han sittende på setet i boblebadet med bøyde, litt spredte ben, armene utstrakt bak seg, hvilende mot kanten på boblebadet. Deretter sitter du deg på skrevs over ham rettet fremover og senker deg sakte ned på penisen hans mens du holder deg fast i skuldrene hans for støtte. Pass på at du har litt bøy i knærne og et godt fotfeste så du kan fritt bevege deg opp og ned eller frem og tilbake.

Hva gjør det så deilig:
Ettersom dere har et mellomrom mellom kroppene deres, kan dere begge få med dere hva som skjer. Du er også fri til å bevege hoftene dine så du oppnår maksimal stimulering av klitoris ved å gni deg mot skambenet hans mens du vugger i det tempoet du foretrekker. Slik har du garantert aldri opplevd Sex før!

2. Sjøhesten

Her er det du som holder fast i tømmene, så len kroppen din forover eller bakover alt ettersom hvor dypt du vil ha ham i deg og vinkelen på penetreringen mens du rir ham.

Erotiske instrukser:
Han ligger på ryggen i retning mot sjøen, med bena rett ut foran seg ned i vannet. Han kan også legge hendene under hodet så han unngår å få sand i håret. Sett deg på skrevs over ham med ansiktet vendt fra ham og gli sakte ned på -junior. Støtt deg på hoftene eller lårene hans så du får skikkelig kraft.

Hva gjør det så deilig:
Denne lidenskapelige stillingen åpner for herlig dyp penetrasjon - og gir ham et appetittvekkende syn på rumpen din som dupper opp og ned - mens havet skyller over den.

3. Opp med foten

La ham sittende på huk mellom bena dine, gni bekkenbenet sitt mot klitoris, en behandling som vil gi deg en dobbel dose av lykke.

Erotiske instrukser:
Fyll badekaret med bare 20-30 cm med vann og skru deretter på dusjen på svakt trykk. Legg deg over på siden og støtt deg opp på underarmen din. (Bøy knærne litt hvis du må.) Løft det øverste benet, så han kan skreve over det andre benet. Når han er inni deg, hvil det løftede benet ditt på skulderen hans mens han holder fast i låret ditt for å oppnå god kraft i støtene.

Hva gjør det så deilig:
Med ham sittende på huk mellom bena dine, mens han gnir bekkenbenet sitt mot klitoris, er en behandling som vil gi deg en dobbel dose av lykke. Og, en kaskade av vann over kroppene som dusjer dere med masserende vanndråper.

 

4. Svevende Lidenskap

Svevende vektløshet gir deg fleksibilitet i bekkenet. Du kan eksperimentere med vann-akrobatikk på en måte som ikke lar seg gjøre uten vann.

Erotiske instrukser:
Legg deg ned i et badekar fyllt med varmt vann og med begge armene strukket ut til sidene. Du kan holde deg fast i kanten av badekaret for å få støtte hvis du må. La partneren din knele mellom bena dine mens han er vendt mot deg og løfter deg fra baksiden av lårene slik at du flyter av setet og han kan entre deg.

Hva gjør det så deilig:
Svevende vektløshet gir deg fleksibilitet i bekkenet. Du kan eksperimentere med vann-akrobatikk på en måte som ikke lar seg gjøre uten vann.

5. Niagara Falls

Han gnir hendene sine inn med såpe til de skummer og masserer de rundt på kroppen din. Dette våte innslaget hans vil legge til en ekstra sexy følelse.

Erotiske instrukser:
La deg selv knele ned i badekaret som er fyllt med deilig varmt vann mens du er vendt mot vannkranen. Løft deg litt opp slik at kroppen din er svært nær vannstrømmen. Deretter lener du deg fremover og støtter deg til veggen eller sidene av badekaret for å få balanse. Han, også knelende, plasserer seg bak deg og tar deg bakfra. Mens han støter, bruk hånden din til å lede vannstrømmen fra kranen eller plassere dusjhodet mellom bena dine.

Hva gjør det så deilig:
Denne super-sensuelle stillingen fungerer godt for jenter som har vanskelig for å oppnå orgasme. Du får en dobbel-lykksalig følelse: Mannen har perfekt tilgang til G-punktet ditt, mens vannspruten gir elektriske spenninger gjennom lidenskaps-knuppen din. Og med kroppene deres stramt sammenflettet i karet, kan han kjærtegne brystene dine og stryke deg under beltestedet mens han jobber. Alle disse mega-opphissende sensasjonene - pluss den sexy følelsen av varmt vann rundt deg på alle kanter - vil ta deg til den gyldne orgasmen. Stol på oss, denne vil ta badeopplevelsen din til et helt nytt nivå!

6. Den kåte flåte

Partneren din flytter bena dine opp eller ned for å variere vinkelen på penetrasjonen og skaper vekslende deilige følelser for deg.

Erotiske instrukser: Legg deg ned på magen på en godt oppblåst bademadrass på grunt vann med baken opp og bena dine dinglende over kanten. Han holder fast i lårene dine, som om han skyver en trillebåre, og deretter entrer deg. Han kan da trekke deg utrolig nær for den dypest mulige penetrasjonen.

Hva gjør det så deilig:
Den kåte flåte gir dere begge maksimalt utbytte. For det første kan han flytte bena dine opp og ned for å variere vinkelen på penetrasjonen og gi deg deilige vekslende følelser. For det andre, siden du ikke kan se ham, er du ikke i stand til å forutse hans neste trekk, noe som vil vise seg å være overraskende spennende.

7. Prangende Bad

For å sette deg selv i en bedre G-punkt positur, kan du endre vinkelen på penetrasjonen ved å plassere bena dine over skuldrene hans og lene deg tilbake.

Erotiske instrukser:
La sexpartneren din sitte inntil den ene siden av badekaret med bena dinglende over kanten. Deretter skrever du over fanget hans mens du er rettet mot ham, og sakte senker deg ned på penisen hans med hendene på skuldrene hans eller badekaret for støtte. Når han er inni deg, begynner du å støte frem og tilbake. Han kan intensivere handlingen ved å ta tak i hoftene dine og hjelpe deg.

Hva gjør det så deilig:
Denne ansikt-til-ansikt posisjonen er seriøst intim. Siden badekaret er hult i midten, treffer vannspruten som du jobber opp dine nedentil-domener og gjør hele akten mer pirrende.

8. Kåt kanotur

Kroppene deres smeltes sammen fra topp til tå og den vuggende bevegelsen av båten vil intensivere hvert av de indre støtene hans. Det er sex i det fri på et helt nytt nivå.

Erotiske instrukser:
Legg ut i en kano eller robåt og ro en kort avstand ut fra land. Når dere er på et passende sted, legg deg ned på alle fire og hvil hodet ditt på armene dine for demping. (Bøy knærne hvis nødvendig). La partneren din penitrere deg bakfra mens han holder et godt tak rundt livet ditt og begynner forsiktig å vugge.

Hva gjør det så deilig:
Denne avslappende posituren er perfekt for sakte, sensuell elskov. På grunn av den korte avstanden, vil kroppene deres bli sammensveiset fra topp til tå og den vuggende bevegelsen av båten vil intensivere hvert eneste støt han gjør.

Vannsex sexnoveller:

  • Deilig i vannet - Sindre elsker å bade, og når han finner noen å bade med blir det enda bedre...
  • Kos i det fri - Nakenbading tar forholdet til det neste nivå. Håkon har ventet lenge på dette og Hilda er mer enn villig...
  • Kraftig orgasme - Det er det alle i denne novellen får da de har vannsex…
  • Sydenturen - Da han ser henne på stranden får han ståpikk…