Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Kraftig orgasme

Været var ganske grått og dårlig i en uke i strekk. Denne kvelden regnet det veldig intenst. Store vannmengder kom ned fra himmelen slik at man kunne så vidt se hva som foregikk på veien. Lars var på vei hjem fra jobben. Han jobbet som regel til sent om kvelden. Siden det regnet så kraftig så var han nødt til å kjøre ekstra sakte. Synligheten var elendig. Han har nesten kommet frem til sin koselige gutteværelse da det skjedde. Han kunne såvidt se en kvinnelig skikkelse som befant seg rett fremfor panseret til bilen. Før i tiden var Lars en proff bilfører så han reagerte med en eneste gang. Han bråstoppet og kjørte ut av veien samtidig som bilen smalt litt inn i veikanten. Lars hoppet ut av bilen for å se om alt var vel med fotgjengeren. Lyden av det kraftige smellet og bremsene fikk jenta til å stoppe og snu seg om. Lars ville sjekke om alt var i orden, så han spurte jenta: - Hallo! Alt bra med deg? Du er vel ikke skadet eller noe? Det var tydelig at jenta var mildt sagt beruset. Sminken var overalt, det lange mørke håret var søkkvått. Den smale kjolen var så våt at den var helt inntil kroppen. Formene til jenta viste seg for å være veldig attraktive. - Nja, jeg er uskadet, men jeg er regner som bare det... Får jeg sitte på? - Ja, du kan vel bli med... Du kan få noen tørre klær av meg, jeg har noen jenteting som er igjen etter eksen min... Etter det kan jeg vel få en taxi til å kjøre deg hjem, høres det bra ut? - OK!

En våt tur hjem

Lars bodde akkurat i samme strøk, og det var veldig passende fordi han måtte nesten bære jenta på seg. Det var ganske tydelig at hun var full. Klærne hennes var ikke akkurat beregnet til slikt vær. Med en gang de kom inn i leiligheten la han merke til at jenta skjelver på grunn av kulden. Han ga henne et varmt pledd og tilbø en liten shot med konjakk for å varme henne opp. - Takk for at du hjalp meg. Jeg heter Silje. - Bare hyggelig. Mitt navn er Lars. Hun tok frem et lite sminkespeil for å se om hun er i orden. - Å fy søren... Jeg ser jo ikke ut... Jeg håper at du har et bad her? - Jada! Her har du også en hånduk og noen tørre klær. - Takk skal du ha! Så snill du er! – Sa jenta med et bredt smil. «Fint at hun introduserte seg selv... Jeg hadde jo ikke tenkt å spørre henne hva hun heter en gang...» - tenkte Lars i det han sippet på konjakken mens jenta var på badet. Lydene som kom fra badet var ikke noe forskjellige fra det som var ute. Regnet var blitt enda kraftigere. Han laget noen varme brødskiver og noen kaffekopper for å få liv i jenta. «Det er snart på tide å ta en telefon til taxi...» tenkte han mens han ventet. På den andre siden hadde han slettes ikke lyst til å få henne hjem med det samme. Mens han satt og nytet konjakken la han merke til at det kom noen lyder fra badet. Det var ikke snakk om vannlyder. Det hørtes ut som jenta stønnet svakt. Han trodde at han hørte feil, men lydene gjentok seg. Lars gikk sakte mot badet og så at døra var så vidt åpen. Han kikket inn i døråpningen og så at Silje var ferdig med å vaske seg for lenge siden. Hun lå i badekaret og lekte med seg selv mens dusjen var på. Hun brukte delvis dusjen for å hjelpe seg selv. Lars ble umiddelbart kåt av dette synet. Han elsket vannsex selv og pleide å belønne seg etter en hard arbeidsdag med å ta seg en litt lengre dusj.

Høylytt stønning

 

Hun fingret seg mer og mer intenst i det hun lekte med de store puppene sine. Hun stønnet mer og mer høylytt... Akkurat på dette tidspunktet ser hun bort mot døren og legger merke til Lars. Da han fanget blikket hennes ble han veldig sjenert og tok et lite steg bakover. Han var litt usikker på hva han skulle gjøre eller si og akkurat da kom hun med en reddende replikk: - Kom inn da vel... Han kunne nesten ikke tro sine egne ører og han bevegde seg sakte fremover på en usikker måte. Han sto rett ved badekaret da hun tok han i hånda og la den på den saftige puppen. Hun fortsatte å leke med seg selv med den andre hånda. Lars begynte sakte å massere de stive nipplene hennes. Så stønnet hun atter en gang, denne gangen bet hun seg selv mykt den ene leppen sin og lukket igjen øyene. Man kunne klart se at hun har det deilig og at hun er blitt grisevåt nå. - Du har vel planlagt alt dette fra starten av, ikke sant? – spurte Lars, selv om han egentlig visste hva sannheten gikk ut på. - Mhm... Kanskje det? – smilte Silje på en lur måte. Om noen få strakser bøyde hun seg fremover og sto på knærne. Hun kysset ham overalt mens hun sakte tok av klærne hans. Først gikk skjorten, så beltet, til slutt hadde han kun boxeren på. Hun kysset, sleik og tok på huden hans for å varme ham opp enda mer. Han var allerede så kåt at pikken holdt på å hoppe ut av boxeren. Silje kysset ham i magen for så å bevege seg sakte nedover. Hun småbet og småkysset ham mens hun dro boxeren ned. Så begynte hun å kysse den svære pikken hans mens hun så på han nedenfra. Det var ingen snakk om hastverk, slik at hun brukte god tid. Først sleik hun på det store kukhodet hans, mens han ble runket intenst.

Så tok hun hele kølla inn og begynte å suge mye mer raskt. Lars ble faktisk litt overrasket, fordi ingen hadde klart det før. Den var såpass stor og lang at til og med ”profesjonelle” kvinnfolk har aldri greid å få den helt inn i munnen. ”Men det klarte Silje, og det var rett og slett deilig.” – tenkte han mens han fikk den beste blowjoben i sitt liv. Etter noen minutter tok han tak i håret hennes og begynte rett og slett å munnknulle jenta. Hun likte tydeligvis å bli behandlet på en skikkelig dirty måte. Han dasket henne litt på puppene og hun fortsatte å stønne svakt med pikken i munnen. Etter et kvarter med ordentlig blowjob tenkte Lars å gi henne noe i gjengjeld. Hun snudde seg slik at hun var i doggystyle nå. Han begynte å slikke den saftige fitta mens han fingerpulte henne. Hennes saft var nå over hele ansiktet hans. Så tok han frem den store pikken og satt den kraftig inn. Hun stønnet enda mer høylytt og tok han i hoftene for å lage enda mer fart. Han denget henne mer og mer kraftig samtidig som han klappet henne på rumpa stadig oftere. Den store, runde, saftige rumpa hennes var allerede rosa og rødaktig. Han økte gradvis tempo og hun begynte å kjenne at en kraftig orgasme er på vei. Silje begynte å skjelve i knærne og hun følte at en slags bølge går opp gjennom ryggraden. Om noen øyeblikk ble hun stiv i hele kroppen og kom med enda et stønn. ”Å ja, gutten min, ta meg...Ta meg hardt!” Kom det aggressivt fra den frekke jenta. Lars har egentlig aldri hørt ei jente snakke ordentlig dirty i senga, men han likte ideen veldig godt. Dermed ble han naturligvis enda mer stiv og pulte henne enda hardere. Snart forsto Lars at han er også godt på vei til en lykkelig slutt. ”Jeg vil komme på ansiktet og puppene dine...” – sa han på en litt beordrende måte. ”Ja! Jeg vil ha litt inn i munnen også...” – tryglet hun. Han klarte ikke å holde ut mere, tok ut pikken, snudde henne og spermet over hele fronten hennes. Hun samlet all samften fra ansiktet og slukket hver eneste dråpe. ”Mhmmmm...” – kom det fra den fornøyde jenta. ”Jeg tror jeg har aldri støtt på en gentleman som deg.” – spøkte Silje litt. Hun bestemte seg for å bli litt bedre kjent med ham etter det hele. Han har selvfølgelig fått telefonnummeret hennes. Oftest foregikk det litt omvendt, men han tenkte bare at denne kvelden var han litt ekstra heldig.

Flere erotiske noveller:

  • Nerd - Begge to er nerds, begge jobber hele natten, begge to er sugen på sex...
  • Havfruen - På stranden er det alltid mye som kan skjer...
  • Våte dagdrømmer - Mens hun venter for vennina si tenker hun på noe helt annet…
  • Fristelser i fjellet - Fjellet er ikke bare skapt for å gå på tur, men også for noe litt mer erotisk...