Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Sydenturen

Gud, som Preben har gledet seg til denne turen til Samos. Bakgrunnen for hans tilstedeværelse i dette greske ferieparadiset er at kompisgjengen fant ut at sommerferien var en unik mulighet til å nyte livet litt ekstra. Enigheten om sydentur var ganske unison. Muligheten for sol, strandliv, festing og villige damer er nå gjerne ganske forlokkende for gutter i starten av tyveårene. Han ligger lett henslengt på strandsenga ved siden av resten av gjengen. Gårsdagens tur på byen ble ganske vill, og de så dermed ingen grunn til å bevege seg særlig lengre enn de 300 metrene fra hotellet og ned til havet. Ferien har vært riktig deilig hittil. Været har vært upåklagelig og festene har vært bra. Preben kjenner likevel et jagende savn som river i kroppen hans. Det har ikke blitt noe på han enda. Rommene på hotellet er ganske dårlig isolert, så det er lett å få med seg kameratenes seksuelle erobringer i naborommene. Han har i grunn et ambivalent forhold til denne stønningen. På den ene siden blir han glad på kameratenes vegne. Ved en anledning ble han faktisk ganske kåt av det, så kåt at han tok seg en aldri så liten runk. På den andre siden blir han ganske misunnelig, og lengter etter denne følelsen av å kunne trenge den stive kuken sin inn i en våt og deilig fitte.

Volleyballjenta

Preben vet ikke om det er på grunn av de lekende solstrålene eller de dristige tankene, men plutselig kjenner han at pikken begynner å bli halvstiv under den blåstripete hawaiishortsen hans. Godt jeg har en stor og posete shorts, tenker han, og smiler for seg selv. Det er ikke kult å få bennern i solsenga ved siden av kompisene sine. Blikket hans streifer over stranda. Litt nærmere vannkanten er det en jentegjeng som spiller beachvolleyball, de fleste kun i bikini. Som gutt i sin brunstigste alder lar han øynene sirkulere rundt på de som spiller. Jaja, litt så som så, tenker han i sitt stille sinn. Oppmerksomheten blir imidlertid fanget av en blondine med langt krøllet hår. Hun har en asurblå bikini, er solbrun og åpenbart godt trent. Ut av det blå hopper hun til og leverer en praktfull smash. Hun blir gratulert av venninnene. Preben er både imponert og lettere bergtatt. Hun er både vakker og tydelig atletisk, egenskaper han vet å sette pris på hos det motsatte kjønn. Det finnes nok av jenter som ikke tar vare på kroppen sin. Denne skjønnheten på volleyballbanen skaper aktivitet under shortsen hans. Preben blir rådvill. Han skjønner at det bare er snakk om sekunder før han har skikkelig ståpikk. Beskjeden av type vil han ikke at kompisene skal se det. Han beveger seg raskt mot stranda mens han mumler forklarende at han trenger å skjule seg ned.

Idet han passerer volleyballbanen møter han blikket til sin observerte skjønnhet. Han forsøker å smile lett, men ikke så mye så hun skjønner hvilke dristige tanker han besitter. Hun ser nedover kroppen hans og begynner plutselig å glise. Preben ser ned på seg selv og oppdager den rimelig selvforklarende kulen på shortsen hans. Ånei, tenker han febrilsk, og går så rolig han klarer ut i vannet. Han tør ikke møte blikket hennes. Omsider, etter å ha gått så langt ut at bare ansiktet er over vann, tør Preben å snu seg. Hun har vendt oppmerksomheten tilbake til volleyballkampen nå. Flau over sin egen "kroppslige tilstand" iakttar han kampen. Preben tenker på hvor utrolig nydelig hun er, og blir varm om ørene. De deilige puppene. Den stramme, fine rompa. De solbrune, grasiøse lårene. I tankene kler han av henne bikinien, og ser en våt, svulmende fitte. Fantasien løper løpsk. Han ser for seg at han stikker tunga langt inn i henne mens hun vrir seg i vellyst. Nei, dette blir for mye for ham. Hånden finner veien ned i shortsen, og han runker hardt mens han ser for seg de mest fantastiske orgiene med henne. Rykningene kommer, og han lar sine "svømmere" slippe løs. Han går rolig tilbake til stranden. En følelse av avslappethet brer seg over ham. Samtidig innser han at han nok har spolert ethvert lite håp om en hyrdestund med sine tankers utkårede.

 

Rom 308

Etter en bedre middag, bestemmer gutta seg for å slappe av litt på hotellet før de drar på byen. Idet Preben låser opp døra til rommet sitt, kjenner han to hender rundt magen sin. Han skvetter, og snur seg rundt. Det er jenta fra volleyballbanen. Det er han ikke i tvil om. Selv om bikinien er byttet ut med en elegant kjole, er det lett å kjenne igjen den deilige kroppen og det smittende smilet hennes. Han er litt forfjamset, vet ikke helt hva han skal si. "Da jeg så deg nede på volleyballbanen i dag, kjente jeg deg igjen fra hotellet. Jeg bor her jeg også!", sa hun med et smil. Preben blir overrasket og forsøker å smile tilbake. Han kan ikke skjønne at han ikke har lagt merke til henne dersom hun bor på samme hotell. Hun går tettere inntil ham og lener seg mot øret hans. Han kjenner et drag av våt, varm pust mot øret mens hun hvisker: "Det var synd du måtte hanskes med kuken din helt alene tidligere i dag. Dersom du vil ha assistanse så befinner jeg meg på rom 308". Hun går nedover gangen mens hun snur seg og vinker til ham med ett vått og grøtete blikk. Preben låser seg inn på rommet sitt, heit om ørene og rådvill. Hun har tydeligvis skjønt at han runka i vannet, en tanke som gjør ham særdeles flau. På den andre siden, hun har jo allerede avslørt hans tanker og drifter, og han er jo kåt og vill etter henne. Det tar ikke lang tid før han bestemmer seg for å gå til rom 308. Utenfor rommet hennes oppdager han at døra står på gløtt. Han tar et steg innenfor. "Hallo", spør han forsiktig. "Her inne", hører han fra et tilstøtende rom. Han går forbi sengen og bort til der stemmen kommer fra.

Han åpner forsiktig døren og ser inn. Inne på badet ligger jenta i badekaret.Hun er helt naken. Puppene ligger og duver i overflaten. Det klare vannet gjør Preben kan se kjønnet hennes helt klart. Han rødmer, hun smiler. "Du har vel lyst til å komme oppi, du liker jo bade", sier hun med et ertende flir. "Du har vel rett i det" sier han, og begynner å kle av seg. Synet av den deilige, nakne kroppen hennes gjør ham helt yr. Idet han står i adams drakt, har han rukket å bli sprengkåt. Jenta ser på kuken hans. "Den er så fin!". "Takk", svarer han lekent, "den er vill etter deg. Preben går forsiktig opp i badekaret og setter seg på kne mellom beina hennes. "Bare forsyn deg", sier hun. Preben lar seg ikke be to ganger. Han tar et dypt drag med oksygen, går under vann, og stikker tunga inn i fitta hennes. Han sleiker og slikker henne etter alle kunstens regler. Kun avbrutt av nødvendige pustepauser. "Å gud, så deilig det er", roper hun henrykt. Det varer ikke lenge før hun vrir seg i nytelse. Han kan rykningene i fitta hennes, og hører vagt orgasmebrølet hennes selv om han har ørene under vann. Han stiger opp. "Tusen takk, du deilige gutt!. Nå skal du få puste skikkelig. Jeg har dessuten lyst til å kjenne den deilige kuken din". "Og jeg har lyst til å knulle den deilige fitta di", sier han dyrisk. Preben trenger inn i henne. "Å herregud, for en stor og deilig pikk", sier hun og stønner. "Den liker så godt at du er så vått", svarer han. De ler godt. Han støter dypt inn i henne mens han kysser halsen hennes ømt og kjærlig. "Åh, pul meg hardt", skriker hun. "Åja, gjerne", svarer han, kåt som en brunstig okse. Han kjenner at hun kan ta hele staken hans, og det gjør ham enda kåtere. På ny kjenner han rykningene i fitta hennes og det intense hylet. "Åh, jeg kommer, jeg kommer", skriker hun. Preben øker intensiteten, han kjenner ballene klasker mot henne. "Den intense, varme, deilige følelsen brer seg over ham. Han kjenner utløsningen nærmer seg. "Det er så godt, kuken min elsker deg", nærmest roper han. Han går helt inn og helt ut av henne i ekstremt rolig tempo mens han nyter de siste sekundene før...sæden pumper støtvis ut av kuken hans. Han trekker seg sakte ut og legger seg lettere henslengt i armkroken hennes. "Tusen takk, jeg tror jeg aldri har hatt det så deilig før", sier hun med et stort smil om munnen. "Takk det samme", svarer han, og gir henne et stort kyss på munnen. "Jeg heter forresten Line". "Jeg heter Preben". "Hvor lenge skal du være her", spør hun, mens hun kjærlig stryker penisen hans. "Jeg skal være her i 10 dager til", svarer han. "Jeg også, da rekker vi nok et bad eller tre til", sier hun, og kysser ham ømt.

Flere erotiske noveller:

  • Utflukt - Et par som nyter deilig sex på stranden risikerer å bli oppdaget...
  • Havfruen - På stranden er det alltid mye som kan skjer...
  • Kraftig orgasme - Det er det alle i denne novellen får da de har vannsex…
  • Fristelser i fjellet - Fjellet er ikke bare skapt for å gå på tur, men også for noe litt mer erotisk...