Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

En venn med benefits har det lille ekstra

Når vi er singel så er det greit med noen One Night Standsinnimellom. Det er også morsomt å flørte og ha Sex med forskjellige personer, men noen ganger kan dette også være veldig krevende. Alltid må man være på utkikk etter noen og hvis man har funnet en som er interessant så hender det ofte at det ikke engang er bra å ligge med han. Enten har det sine grunner hvorfor han fortsatt er singel, eller han er bare utrolig fokussert på seg selv og klarer ikke å tilfredstille deg. Hvis man så ha funnet en som er bra i senga, så kan man fort tenke: Stop! Deg vil jeg ligge med flere ganger! Du skal bli min fuckfriend! Det er jo viktig at det fungerer bra i senga og hvis begge nyte godt av hverandre så er det ingenting som kan snakke imot et vennskap med det lille ekstra. I hvert fall ikke med det første. Men som det er med alt i livet så er det noen ting man burde passe på når man tenker på et vennskap med det lille ekstra. Det er nemlig slik at det er faktisk forskjell på eb affære. Når du har en affære så ligger du bare med noen og det var det. Etter akten går dere tilbake til deres hverdag og treffer igjen bare for å ha sex. Det kan være bra det òg, men et vennskap med benefits er jo litt mer enn det. Dere vil ha et vennskap med benefit fordi dere faktisk også syns at det er deilig å snakke med hverandre og dere liker hverandre godt. Grensene mellom et vennskap med benefit og et forhold er derfor veldig tynne og dere burde snakke sammen hva som er greit og hva som ikke er greit for å unngå problemer.

Alt er lov, unntatt en ting!

 

I et vennskap med benefits er egentlig alt lov. Dere kan møtes for sex, eller også bare treffe hverandre på en øl, kanskje flørte litt eller bare snakke om ting som dere gjerne vil dele med hverandre. Det kan være veldig behagelig å kunne ringe til noen når man ha lyst på sex eller trenger en skulder å lene seg til. Nesten alt er lov, unntatt en ting: Pass på at du ikke forelske deg i din sexpartner! Hvis dere kommer hverandre for nære så ender det alltid med at noen blir såret og det er jo ingen av dere som vil det. Så det første dere burde gjøre er å sette begrensninger og regler på hvordan deres omgang med hverandre skal se ut. Det kan være lurt å avtala at ettersom en av dere legger merke til at han kanskje føler litt mer enn han burde, at dere da bare burde gjøre det slutt eller i hvert fall ikke ha kontakt i en periode. En annen ting er at når man ikke er sammen trenger dere å snakke om dere syns det er greit hvis han eller henne ligger med andre personer. Hvis noen av dere ikke syns det så sier det rett ut. Også burde dere helst ikke snakke om hvem dere har flørtet eller blitt nærmere kjent med. Det fører bare til at noen ikke føler seg bra. Det spiller ingen rolle hvor nære dere er hverandre eller hvor mye dere stole på han eller henne: Bruk kondom! Du vet aldri hvem han eller henne ligger rundt med ellers så det er alltid lurt å beskytte seg mot alle eventualiteter. Ikke velg en person som du se hver dag. Hvis du jobber med din såkalte venn eller møte ham flere ganger i uka fordi deres hverdager krysser hverandre så fører dette bare til problemer. Det kan hende at noen baksnakker eller at deres vennskap ikke fungerer lenger og så kommer dere likevel å se dere igjen hver eneste dag eller uka. Så bare husk: Med en gang du finner ut at du føler mer overfor din venn, må du snakke med han om dine følelser, selv om det kan betyr at det blir slutt.

Hvoran finne en venn med benefits?

Greit nok, tenker du kanskje når du leser ting om vennskap med benefits. Men hvordan skal jeg finne dette når jeg ikke engang har tid til å møte venner jeg allerede har? En slik venn finner man sjelden rundt hjørnet og som sagt er det ikke lurt å begynne noe lignende med en venn i vennekretsen. Det fører for mange risiker med seg. Nei, det som er lurt er å lage en profil på en nettdatingside! Her kan du skriver om hva du leter etter og bla gjennom profiler av menn og kvinner som er ute etter de samme ting som deg. Du finner helt sikkert noen som tilsværer dine behov og så kan dere møte dere for en første date og finne ut om noe som et vennskap med benefits kunne fungere mellom dere to. Helt til slutt er det bare å si følgende: Det er aldri lett å definiere noe som foregår mellom to mennesker. Og følelsene gjør ofte en strek gjennom dine planer. Så prøv å nyt øyeblikket så godt du kan, du vet aldri når den er over.